Ter Laak Orchids genomineerd voor KW I Plaquette Duurzaam Ondernemerschap

03/04/2018   Wat een mooi nieuws! Wij behoren tot één van de twaalf genomineerde bedrijven die kans maken op de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2018. Deze nationale onderscheiding wordt eens per twee jaar uitgereikt aan bedrijven die voorop lopen op het gebied van innovatie en duurzaamheid; twee termen die bij Ter Laak Orchids hand in hand gaan.

Om topkwaliteit te realiseren zetten wij in op technische innovaties. Altijd op duurzame wijze, want groen doen zit diep geworteld in ons karakter. Onze ondergrondse waterberging (2017) en energiebesparende DaglichtKas (2018) zijn zonder twijfel dé voorbeelden van toegepaste duurzame innovaties. Ze helpen ons bij het terugdringen van energieverbruik, CO2-uitstoot en waterverspilling. Echter heeft duurzaamheid niet alleen te maken met milieu, maar ook met mens en maatschappij. Daarom investeren wij in duurzame relaties met onze klanten, leveranciers, omgeving én medewerkers.

Dankzij voordracht door de Nationale Tuinbouw Ondernemersprijs behoren wij nu tot de genomineerden. Op maandag 28 mei wordt in Nijmegen de winnaar bekend gemaakt. Natuurlijk hopen we hier onze duurzame visie met heel ondernemend Nederland te delen.