Routebeschrijving

Ter Laak Orchids
Middenzwet 23 & 7
2291 HM Wateringen

Gebruik voor navigatietoestellen het adres 'Middenzwet 24'. Dit i.v.m. navigatieproblemen naar onze locatie op nr. 23.

Vanuit Den Haag / Utrecht / Amsterdam
Volg de A4 richting Hoek van Holland en neem afslag 12 richting Naaldwijk/Wateringen (N211). Sla na de afslag direct rechtsaf en ga bij de stoplichten rechtdoor om de N211/Wippolderlaan te vervolgen. Na 1500m volgen weer stoplichten; ga hier links af naar de N222/Veilingroute. Vervolg deze weg en sla bij de eerste rotonde rechtsaf naar de Van Luijklaan. Neem vervolgens de tweede afslag rechts naar de Middenzwet. Aan het einde van de weg vind je links onze hoofdlocatie en Orchid Store. Ben je op zoek naar Middenzwet 7? Dan kun je aan het einde van de weg rechts (i.p.v. links). Volg de weg en ga bij de splitsing linksaf. Op het einde van de weg vind je onze tweede locatie.

Vanuit Rotterdam
Vanaf de A20 houd je bij het knooppunt Kethelplein rechts aan richting de A4 Amsterdam / Den Haag / Delft. Neem afslag 12 richting Naaldwijk/Wateringen en sla bij de stoplichten linksaf naar de N211. Ga bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor. Na 1500m volgen weer stoplichten; ga hier links af naar de N222/Veilingroute. Vervolg deze weg en sla bij de eerste rotonde rechtsaf naar de Van Luijklaan. Neem vervolgens de tweede afslag rechts naar de Middenzwet. Aan het einde van de weg vind je links onze hoofdlocatie en Orchid Store. Ben je op zoek naar Middenzwet 7? Dan kun je aan het einde van de weg rechts (i.p.v. links). Volg de weg en ga bij de splitsing linksaf. Op het einde van de weg vind je onze tweede locatie.

Vanuit Vlaardingen / Maassluis
Volg de A20 richting Hoek van Holland / Den Haag. Op den duur nader je een rotonde met stoplichten; ga hier rechtdoor. Bij de volgende rotonde met stoplichten sla je rechtsaf richting de Westlandroute. Vervolg deze weg en ga bij de eerstvolgende stoplichten rechtdoor naar de Veilingroute. Ga bij de eerstvolgende rotonde rechtdoor. Bij de tweede rotonde sla je linksaf naar de Van Luijklaan. Neem daarna de tweede afslag rechts naar de Middenzwet. Aan het einde van de weg vind je links onze hoofdlocatie en Orchid Store. Ben je op zoek naar Middenzwet 7? Dan kun je aan het einde van de weg rechts (i.p.v. links). Volg de weg en ga bij de splitsing linksaf. Op het einde van de weg vind je onze tweede locatie.