Ter Laak Orchids versterkt management met Edith Bentvelsen

Per 1 augustus a.s. start Edith Bentvelsen als Managing Director bij Ter Laak Orchids. Met de komst van Edith zet Ter Laak Orchids een stap verder in de professionalisering van het bedrijf. Edith wordt verantwoordelijk voor organisatie, HRM, strategie en marketing. Zij begeleidde het afgelopen half jaar al de uitbreiding en ontwikkeling van de organisatie rond de nieuwe teeltlocatie in Wateringen, die afgelopen week in gebruik werd genomen.

De eigenaren Richard en Eduard ter Laak kunnen zich met deze versterking nog meer richten op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie binnen het bedrijf. Eduard ter Laak: ‘We zijn blij met de komst van Edith in ons team. Met de huidige groei en ontwikkeling van ons bedrijf is een sterk team en een sterke organisatie cruciaal. Met haar kennis en ervaring als adviseur en interim-manager in de tuinbouw kunnen we onze organisatie verder professionaliseren.’

Ter Laak Orchids kweekt jaarlijks zo’n 8 miljoen Phalaenopsisplanten voor tuincentra, bloemisten en retailers in heel Europa op een totale oppervlakte van 17,5 ha op twee teeltlocaties in Nederland en op een teeltlocatie van 1 ha in Guatemala. Dit doen wij zo duurzaam mogelijk en met een gedreven en enthousiast team van 185 medewerkers. We geloven in samenwerking en investeren in duurzame relaties. Met elkaar komen we tot het beste resultaat en laten we consumenten wereldwijd genieten van onze kwalitatief hoogwaardige Phalaenopsis.