Flying Orchids genomineerd voor Dutch Tulip Award

21/12/2019   Onze Flying Orchid is genomineerd voor de Dutch Tulip Award 2018-2019 in de categorie concepten. De Dutch Tulip Award is in de sierteeltsector dé award voor de beste marktintroductie van het jaar. Op 10 januari 2019 wordt tijdens het Nieuwjaarsevent van Royal FloraHolland de award uitgereikt.

De Flying Orchid is anders dan alle anderen. Vanuit de hoogte toont deze plant z’n weelde aan bloeiende takken ondersteboven. Kortom; een hangende Phalaenopsis! Dankzij een speciale pot kunnen vrijwel al onze Phalaenopsisplanten omgetoverd worden tot een Flying Orchid. Met het bijgevoegde draad en haakje kun je de plant vervolgens eenvoudig integreren in het interieur. Bijvoorbeeld boven tafel, aan de gordijnrails, onder de boekenplank of aan een uniek standaard.

De verzorging van de Flying Orchid is heel eenvoudig dankzij een geïntegreerd watergeefsysteem. Eens per twee weken vul je het waterreservoir aan. De plant neemt vervolgens zelf de benodigde hoeveelheid water op. Zo kunnen consumenten maandenlang genieten!