2-sterren klassering in HillenraadSUB40

Donderdagavond 1 november mochten wij een 2-sterren klassering in de HillenraadSUB40 in ontvangst nemen! Dit betekent dat wij tot de top 40 bedrijven behoren die 'woestaantrekkelijk' zijn voor young professionals onder de 40 jaar.

De uitreiking vond plaats in het Space Business Innovation Center in Noordwijk. Anders dan bij de Hillenraad100 werden genodige bedrijven niet vertegenwoordigd door de directeuren, maar uiteraard door de young professionals van alle organisaties! Tim & Shirley mochten de prijs namens Ter Laak in ontvangst nemen.

Deze 2-sterren klassering is een mooie waardering. Bij Ter Laak investeren we graag in jongtalenten. Kennisontwikkeling, persoonlijke groei en plezier in het werk zijn daarbij heel belangrijk. We willen graag dat onze medewerkers zich kunnen ontplooien in een fijne werkomgeving. Dit doen we door hen te coachen, verantwoordelijkheden lager in de organisatie te leggen, vertrouwen te geven en opleidingen/cursussen te bieden. Ieder natuurlijk op zijn eigen niveau en met zijn eigen amibties. We willen immers dat iedereen zich comfortabel voelt op zijn/haar werkplek!