International Grower of the Year 2018

23/01/2018   Tijdens de gala-avond van IPM Essen op 23 januari zijn wij verkozen tot International Grower of the Year 2018 én mochten wij de duurzaamheidsprijs in ontvangst nemen. De awards werden deze avond uitgereikt door de International Association of Horticultural Producers (AIPH). Eduard ter Laak: “Elke dag streven wij naar topkwaliteit. Daarom investeren wij voortdurend in technische innovaties en ontwikkeling van ons product. Altijd op duurzame wijze, want respect voor de mens en zijn omgeving zit in ons karakter. Samen met onze klanten, leveranciers én onze medewerkers leggen we de lat steeds een beetje hoger. Daarom investeren we niet alleen in ons product, maar ook in duurzame relaties. Dat dit nu wordt beloond met deze onderscheiding is fantastisch!”

Afgelopen jaar werd onze nieuwe kwekerij in Guatemala officieel geopend en momenteel wordt er in Wateringen een energiezuinige DaglichtKas van 5 hectare gebouwd. Een unieke verschijning. Eduard: "Door samenwerking met de juiste partners zijn we hiertoe in staat. Dit heeft ons naar dit internationale podium gebracht en daar zijn we heel trots op. Daarom grote dank naar ons gedreven team, onze trouwe relaties en natuurlijk de organisatie van de Nationale Tuinbouw Ondernemersprijs en Royal FloraHolland voor de voordracht. Dank!!"

De International Grower of the Year Award is een wereldwijde onderscheiding voor sierteeltkwekers die uitblinken op het gebied van marktontwikkeling, duurzaamheid, economie, human resource en/of innovatie.