Handelsreis Florida - Guatemala

Vorig jaar hebben wij onze vleugels uitgeslagen naar Midden-Amerika. Onder de naam Ter Laak AmericaS zijn we gestart met de productie van Phalaenopsis in Guatemala. Wij nodigen u uit om mee te vliegen!

Naar aanleiding van de opening van onze kwekerij in Guatemala organiseren wij samen met Ideavelop een handelsbezoek naar Florida en Guatemala (10-15 september 2017). Internationale bedrijven met interesse in Phalaenopsis zijn van harte welkom om deel te nemen. Dat geldt met name voor producenten, maar ook voor toeleveranciers en handelsbedrijven. Het doel is om een inspirerende week te organiseren, die zal leiden tot vele nieuwe, internationale contacten.

Programma en aanmelding
Het voorlopige programma vindt u hier. Indien u zich direct wilt aanmelden, dan kan dat via dit aanmeldingsformulier. In Nederland gevestigde bedrijven kunnen bij RVO Nederland een missievoucher aanvragen (o.v.v. ‘Handelsreis Florida - Guatemala’) waarmee 50% van de deelnamekosten van €1.900 gedekt kunnen worden. De resterende €950 plus ticket- en hotelkosten zijn voor eigen rekening.

Let op: indien u gebruik wilt maken van deze missievoucher, dan is het aan te raden deze spoedig aan te vragen. Aanvullende informatie kunt u verkrijgen via Ed Smit (ideas@ideavelop.biz) of Shirley Barendse (s.barendse@orchidee.nl).

Aanvullende informatie
Het bezoek aan Florida valt samen met het Chrysanten Evenement wat door Dümmen Orange en Ideavelop georganiseerd zal worden (Colombia en aansluitend Florida). Beide groepen zullen op dinsdag 12 september samenkomen bij een te organiseren marketingevenement in Miami. Meer informatie over dit Chrysanten Evenement vindt u hier. Uiteraard is een combinatie van beide handelsreizen ook mogelijk. Neem voor meer informatie hierover contact op met Ed Smit (ideas@ideavelop.biz).