Assortiment

Bij ons vindt u puur en alleen duurzaam gekweekte Phalaenopsis orchideeën welke geleverd worden aan de groothandel, tuincentra en retailers. U heeft bij ons de keuze uit een zeer breed maar uitgekiend assortiment. In ons assortiment hebben wij naast exclusieve eigen ontwikkelde soorten, ook producten van de meest toonaangevende veredelaars wereldwijd. Daarnaast ontwikkelen wij complete productconcepten zoals Meander en Wave, maar ook verzorgen wij luxe orchideeënarrangementen waarbij pot, plant en decoratie één geheel vormen. Met ons ongekend ruime assortiment bedient u uw klanten altijd op maat.
Hieronder vindt u een overzicht van ons gehele assortiment, verdeeld in productlijnen:

Rivierenserie: Midi-flora in 12cm pot
River: Midi-flora Phalaenopsis
Delta: sterk vertakte Phalaenopsis
Meander: laaggedraaide Phalaenopsis
Wave: gedrongen Phalaenopsis met grote bloemen
Fountain: big lip Phalaenopsis

Bossenserie: Multi-flora in 12cm pot
Forest: Multi-flora Phalaenopsis
Mangrove: compacte Phalaenopsis
Oasis: Phalaenopsis met grote bloemen
Bush: ongestokte Phalaenopsis

Gebergten: Multi-flora in 9cm pot
Mountain: Multi-flora Phalaenopsis
Valley: Phalaenopsis in boogvorm

Probeersel_site_1.1.jpg
Probeersel_site_1.2.jpg
Probeersel_site_1.3.jpg

Kwaliteitslijnen

Decorum
Alleen de allermooiste Phalaenopsis verdienen het predicaat Decorum. Deze orchideeën zijn van topkwaliteit, hebben een lange houdbaarheid/levensduur, veel bloemen per tak en zijn een plezier voor het oog. De luxe vierkante productverpakkingen stralen kwaliteit uit en verkopen zichzelf op de winkelvloer.

Authentic Orchid - perfect imperfection
Deze duurzaam gekweekte orchideeën hebben een klein schoonheidsfoutje hier of daar, maar zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en daarom too good to waste. Wij staan immers voor de beste kwaliteit, maar vinden respect voor de natuur minstens zo belangrijk! Bekijk hier het volledige verhaal van Authentic Orchid - perfect imperfection.

A2
Deze mooie Phalaenopsis planten hebben een wat grotere beschadiging/afwijking aan de bloem en/of het blad. Daarmee voldoen ze net niet aan onze hoge kwaliteitseisen, maar ze zijn gegarandeerd goed van kwaliteit en houdbaarheid.

DECOsite.jpg
AOsite.jpg
A2_tray.jpg

Uw business, onze orchideeën?

Met onze passie en kwaliteit, uw business versterken?
Neem contact op met onze account managers. Zij vertellen u alles over uw mogelijkheden, onze voorwaarden en ondersteunen u graag bij het optimaliseren van uw commerciële kansen.