Werken bij Ter Laak Orchids

Wij werken met een enthousiast en gedreven team van ruim 200 collega’s. Met elkaar leggen we de lat steeds een beetje hoger. Kennisontwikkeling, persoonlijke groei en plezier in het werk staan daarom bij ons centraal. Ieder natuurlijk op zijn eigen niveau en met zijn eigen ambities! We willen immers dat iedereen zich comfortabel voelt op zijn/haar werkplek. Trots zijn we dan ook op onze 2-sterren klassering in de HillenraadSUB40, waarmee wij tot de top 40 bedrijven behoren die aantrekkelijk zijn voor young professionals.

Vacatures  |  Herken jij jezelf in één van onderstaande vacatures en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Stuur jouw motivatie en CV naar vacature@orchidee.nl. 

Financieel controller (fulltime)
HR-medewerker (fulltime)
Verkooptalent (fulltime)
Junior Onderhoudsmonteur (fulltime)

Scholieren |  Ben jij scholier, minimaal 16 jaar en zoek je een bijbaan? Wij zoeken scholieren die onder andere de werkplekken in de hal en de vloer rondom de werkprocessen op orde willen brengen. Ben jij 2 dagen in de week, tussen maandag en donderdag, beschikbaar vanaf 16.30 uur tot ongeveer 18.00/18.30 uur? Neem bij interesse contact met ons op via 0174-870110 of vacature@orchidee.nl.

Stages  |  
Wij vinden het belangrijk dat jij als student kennis maakt met het bedrijfsleven. Zo leer je hoe het er in de praktijk aan toegaat. Wij vinden het leuk om je hierin te begeleiden; andersom leren wij immers ook van jou! Daarom bieden wij regelmatig stageplekken en/of afstudeeropdrachten aan. Interesse? Neem contact met ons op via vacature@orchidee.nl.