Samenwerking

Zonder samenwerking geen succes en daarom werken we met de volgende partijen samen:

Decorum
Decorum bundelt de kracht van ruim zestig speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor ons zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid.
Alle aangesloten bedrijven zijn optimaal geautomatiseerd, met genoeg flexibiliteit om snel op de actualiteit in te haken.

Orchidee Nederland
Wij zijn één van de initiatiefnemers van Orchidee Nederland. Dit is een organisatie die zich inzet voor een betere toekomst voor de orchidee via marktonderzoek, aanbodsinformatie, marktvergroting, positionering en promotie.

Plantleveranciers
Wij leveren graag een uniek en betrouwbaar orchideeënassortiment. Daarom werken wij intensief samen met plantleveranciers. Voor enkele gerenommeerde leveranciers fungeren wij als testbedrijf.

Plantform
Ook zijn wij lid van Plantform, een samenwerkingsverband van 35 ambitieuze potplantenkwekers. Samen geven we sturing aan de ontwikkeling van automatiseringsoplossingen voor potplantenbedrijven. Plantform is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot hét aanspreekpunt voor de toepassing van geïntegreerde systemen in de tuinbouwsector.

14889967_973513609419527_6345561686419120173_o.jpg
mdmf ter laak orchidee (247).jpg
OrchideeNederland_TerLaak_SBS6_tvopnames.jpg