Certificeringen

Wij hechten veel waarde aan kwaliteitscertificeringen. Het onderstreept onze ambitie om voorloper te zijn in een duurzame en sociale manier van werken. Ter Laak Orchids beschikt over de volgende certificaten.

MPS-Florimark Production
Wij beschikken over het MPS-Florimark Production label. Dit topcertificaat van de stichting MPS garandeert onze afnemers dat wij voldoen aan de strenge eisen op het gebied van mens, milieu en kwaliteit. Hiermee is MPS-Florimark Production met recht hét duurzaamheidslabel van onze sector.

Om dit certificaat in bezit te krijgen, dienen wij te beschikken over vier deelcertificaten:

MPS-A+
Dit is het wereldwijde milieukeurmerk dat aantoont dat wij onze Phalaenopsis milieuvriendelijk telen op het hoogste niveau.

MPS-GAP
Dit certificaat toont aan dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van traceerbaarheid, duurzaamheid en veiligheid. Dit is het certificaat van de supermarktorganisaties in Europa.

MPS Quality
Dit certificaat toont aan dat onze bedrijfsprocessen zijn beschreven en dat dit leidt tot een zichtbare verbetering van onze kwaliteit.

MPS-SQ
Dit certificaat toont aan dat wij op een goede, veilige en sociale manier omgaan met onze werknemers en uitzendkrachten.

Fair Flowers Fair Plants
Dit label verzekert de consument dat wij onze producten duurzaam en onder goede sociale omstandigheden kweken en dat onze planten traceerbaar zijn. Met dit keurmerk laten we zien dat we voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van milieu en personeel.