Orchideeënwinkel

Midden in de kwekerij bevindt zich onze orchideeënwinkel. Hier kun jij als consument een mooie Phalaenopsis, bloeiend boeket of compleet arrangement uitzoeken. Uiteraard kraakvers vanuit de kas! We willen je tenslotte de topkwaliteit van onze duurzaam gekweekte orchideeën laten ervaren. En dat niet alleen! Vanuit de winkel heb je direct zicht op de kwekerij en bijbehorende automatisering. Zo zie je precies waar jouw plant vandaan komt.

Speciale verzoeken  |  Ook voor speciale verzoeken kun je bij ons terecht. Wij maken rouwstukken, bruidsboeketten en autoversieringen, maar verzorgen ook de finishing touch bij evenementen met bijvoorbeeld corsages, tafelarrangementen en giveaways. Onze arrangeurs denken graag met je mee. Heb je een speciaal verzoek? Neem vrijblijvend contact met ons op via winkel@orchidee.nl of 0174 870 103. In een persoonlijk gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Alvast een greep uit onze mogelijkheden bekijken? Bekijk hier ons rouwwerk en bruidswerk.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.00u
Dinsdag 9.00 - 17.00u
Woensdag 9.00 - 17.00u
Donderdag 9.00 - 17.00u
Vrijdag 9.00 - 17.00u
Zaterdag 9.00 - 14.00u
Zondag Gesloten

Paasworkshop

21 & 22 april is het Pasen. Net als vorig jaar organiseren wij weer een leuke paasworkshop waarbij je jouw eigen paasstuk kan maken. We gaan aan de slag met onze Flying Orchids; de Phalaenopsis die ondersteboven hangt!

Datums | Dinsdag 2 april & woensdag 3 april
Tijd | 19.15 uur, start 19.30 uur
Kosten | € 47,50 per persoon

De kosten zijn inclusief alle benodigde attributen (waaronder plant, pot & standaard) en decoratie voor het arrangement, koffie/thee & uiteraard paaschocolaatjes. De workshop vindt plaats in onze winkel.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar winkel@orchidee.nl (vermeld duidelijk de datum en het aantal personen). Je aanmelding is definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen.

Graag tot dan!