Orchideeënwinkel

Midden in de kwekerij bevindt zich onze orchideeënwinkel. Hier kun jij als consument een mooie Phalaenopsis, bloeiend boeket of compleet arrangement uitzoeken. Uiteraard kraakvers vanuit de kas! We willen je tenslotte de topkwaliteit van onze duurzaam gekweekte orchideeën laten ervaren. En dat niet alleen! Vanuit de winkel heb je direct zicht op de kwekerij en bijbehorende automatisering. Zo zie je precies waar jouw plant vandaan komt.

Speciale verzoeken  |  Ook voor speciale verzoeken kun je bij ons terecht. Wij maken rouwstukken, bruidsboeketten en autoversieringen, maar verzorgen ook de finishing touch bij evenementen met bijvoorbeeld corsages, tafelarrangementen en giveaways. Onze arrangeurs denken graag met je mee. Heb je een speciaal verzoek? Neem vrijblijvend contact met ons op via winkel@orchidee.nl of 0174 870 103. In een persoonlijk gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Alvast een greep uit onze mogelijkheden bekijken? Bekijk hier ons rouwwerk en bruidswerk.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00u
Woensdag 10.00 - 17.00u
Donderdag 10.00 - 17.00u
Vrijdag 10.00 - 17.00u
Zaterdag   9.00 - 12.00u
Zondag Gesloten


Rondom de feestdagen hebben we aangepaste openingstijden:

Maandag 24 december 9.00 - 14.00u
Eerste Kerstdag Gesloten
Tweede Kerstdag Gesloten
Oudjaarsdag 9.00 - 14.00u
Nieuwjaarsdag Gesloten

Kerstworkshops  |  Ook dit jaar worden er weer kerstworkshops gegeven. De workshops staan gepland op donderdag 6 december om 19.30 uur, maandag 10 december om 19.30 uur en dinsdag 11 december om 19.30 uur.

Jullie worden op de avond ontvangen met een kopje koffie of thee en een kerst lekkernij. De opbouw van het arrangement dat jullie zullen gaan maken laten we zien (hiernaast een preview!) en die kun je na een korte uitleg compleet naar jouw creatieve inzicht gaan arrangeren!

Wij zorgen voor een breed scala aan leuke decoratiematerialen zodat jullie met een prachtig stuk naar huis gaan. De totale kosten bedragen € 55,- en dit is inclusief koffie/thee met lekkernij, de plant & bloemen, decoratie materialen, houten ondergrond (diameter ca. 55 cm) en lichtsnoer met batterij.

Alle workshops zijn inmiddels vol! Aanmelden is niet meer mogelijk.