Orchideeënwinkel 'Home of Orchids'

Openingstijden
Dinsdag          10.00 – 17.00 uur
Woensdag      10.00 – 17.00 uur 
Donderdag      10.00 – 17.00 uur
Vrijdag           10.00 – 17.00 uur
Zaterdag          9.00 – 12.00 uur*

*In december zijn wij elke zaterdag extra lang geopend van 9.00 - 15.00u. Op Eerste & Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Bezoekadres:
Middenzwet 23
2291 HM Wateringen

Klik hier voor de routebeschrijving

Kerstworkshop

Beide kerstworkshops zijn vol; aanmelden is helaas niet meer mogelijk!

Op woensdag 6 dec en donderdag 7 dec organiseren wij een kerstworkshop, waarbij we een sfeervol Kerstarrangement gaan maken!

We starten om 19.30u in onze winkel aan de Middenzwet 23 in Wateringen. De kosten bedragen €55,- p.p. (incl. koffie / thee / hapje / planten / decoratie).

Ben jij erbij op deze gezellige avond? Geef je dan snel op via winkel@orchidee.nl. Vol is vol.

Onze winkel

In onze kwekerij hebben wij een eigen orchideeënwinkel: Home of Orchids. Hier kun je terecht voor de mooiste orchideeën. Onze orchideeën komen direct uit de kwekerij en zijn daardoor gegarandeerd supervers! De meest bijzondere soorten, kleuren en vormen zie je hier voorbij komen. Phalaenopsis, Meanders, Vanda’s, boeketjes; het assortiment is ongekend.

Naast een ruime keuze aan orchideeën hebben we een mooie selectie aan sierpotten, vazen en decoratiematerialen. Hiermee maken onze stylisten de mooiste arrangementen, geheel naar jouw wensen. Je kunt zelfs je eigen pot/schaal meenemen die wij opmaken! Hierdoor kun je in onze winkel altijd naar eigen smaak slagen. Leuk voor jezelf of als cadeau voor familie, vrienden en/of zakenrelaties! Ook voor speciale verzoeken, het mooiste rouw- en trouwwerk en het beste advies kun je bij ons terecht.

Een bezoek aan Home of Orchids is een beleving op zich. Onder het genot van een kopje koffie kun je hier volop inspiratie opdoen. Daarnaast kun je vanuit de winkel een deel van onze kwekerij zien. Kom gerust eens langs en zie zelf de overweldigende zee van orchideeën.

Advies

Ook voor het beste advies en specifieke vragen over orchideeën kun je bij ons terecht. Onze winkelmedewerkers zijn orchideeënspecialisten en kunnen je (bijna) overal antwoord op geven.

LN2013 - dames in de winkel.jpg
TerLaak_winkel_orchidee.jpg
Foto 8. Ter Laak.jpeg

Cadeaubonnen

Heb je een verjaardag of een feestje? Geef een cadeaubon van Home of Orchids! Wij pakken de bon leuk voor je in; leuk om te geven én nog veel leuker om te krijgen! Je bepaalt zelf de waarde van de bon en de ontvanger kan zelf bepalen wanneer hij/zij iets moois komt uitzoeken. De cadeaubon is onbeperkt geldig.

Foto 7.  Ter Laak.jpeg
Foto 9. Ter Laak.jpeg
Foto 1. Ter Laak.jpeg

Pottencollectie Fidrio

In onze winkel vind je altijd de nieuwste pottencollectie van Fidrio. Het mondgeblazen glaswerk wordt ontworpen in samenwerking met ambachtelijke glasblazers. Hierdoor heeft elke vaas een unieke uitstraling.

Sfeerfoto Art Colours.jpg
Fidrio.jpg
Sfeerfoto Mixed Dots.jpg