Assortiment

Ons assortiment bestaat uit sterke soorten van de meest toonaangevende veredelaars wereldwijd én exclusieve soorten uit eigen veredeling. Deze eigen soorten zijn te herkennen aan hun rivierennamen, zoals Donau, Zambezi en Nile. Daarnaast proberen we bestaande soorten door te ontwikkelen tot unieke productconcepten, zoals Meander en Wave. Onze planten verwerken we tevens met regelmaat in arrangementen, waarbij pot, plant en decoratie één geheel vormen. Wij zorgen ervoor dat je jouw klanten altijd op maat kunt bedienen.

Onze kwaliteitsmerken

Decorum – Feel the quality
De planten die aan onze hoogste kwaliteitseisen voldoen verlaten de kwekerij onder het kwaliteitsmerk Decorum. Decorum is een selecte groep van 60 kwekers die staat voor topkwaliteit bloemen en planten in een breed assortiment. Gezamenlijk benaderen wij de markt onder één merk. Bij alle aangesloten kwekers staan passie en kwaliteit voorop. Meer informatie via www.decorumplantsflowers.com.

Authentic Orchids – Perfect Imperfection
Onze planten zijn een product van Moeder Natuur en daardoor niet altijd perfect. Onze Authentic Orchids hebben een klein schoonheidsfoutje hier of daar, maar zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en daarom too good to waste. Wij staan immers voor de beste kwaliteit, maar vinden respect voor de natuur minstens zo belangrijk.