Onze orchideeën, uw business

De mooiste en beste Phalaenopsis vindt u bij orchideeënkwekerij Ter Laak Orchids in Wateringen. Onze verse orchideeën zijn op duurzame wijze gekweekt door vakmensen. Samen met onze medewerkers zorgen wij voor kwaliteit op elk vlak in onze bedrijfsvoering. Het resultaat: een breed assortiment Phalaenopsis, een vooruitstrevende productielocatie, tevreden klanten en een gezond bedrijf. Wij zijn Ter Laak Orchids: een team met passie en vakmanschap. Uw juiste partner. Lees meer...

20140611_Ranking-TerLaak-2.jpg

Orchideeënwinkel

In onze inspiratierijke winkel 'Home of Orchids' in Wateringen koop je verse Phalaenopsis orchideeën direct uit de kas. Een unieke beleving, want nergens zijn de orchideeën zo puur en vers. In de winkel presenteren we je een compleet orchideeënassortiment; alle soorten, maten en kleuren en daarnaast een breed scala aan bijzondere arrangementen.

U bent van harte welkom!

20130712-M065-(2)-(8).jpg

Decorum Company

Wij zijn lid van Decorum Company. Onder het Decorum label – dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid – worden planten en bloemen via geselecteerde dealers geleverd in meer dan 40 verschillende landen.

Ga naar de Decorum webshop!

Perceval-(10).JPG

Phalaenopsis van de maand

In februari is multi-flora Phalaenopsis Perceval uitgeroepen tot Phalaenopsis van de maand! Wil je deze prachtige paarsgekleurde orchidee van dichtbij bewonderen? Kom langs in onze orchideeënwinkel in Wateringen!